Nu är det drygt en vecka kvar!

Det börjar dra ihop sig till loppet. Nedan följer lite punkter som du/ni som tävlande behöver veta om. Om du ej hittar svar på något du undrar över, skicka ett mejl till info@torstrophy.se  

Parkering: 

Vi kommer att ha parkeringar vid Torshargs idrottsplats Germundsgatan 40, 644 30 Torshälla, som ligger 8–10 minuters gångväg från startområdet vid Krusgårdsparken, Funktionärer kommer dirigera er till utsedda parkeringsområden.  OBS! vi vill att ni anländer tidigast 75 minuter innan er start till parkeringen och efter genomfört lopp lämnar parkeringen, uppvärmning sker vid rekreationsområdet Torshargs IP.  Som vanligt gäller personligt ansvar för social distansering.

Nummerlappar/Startkitt: 

Utdelning/avhämtning av nummerlapp sker vid parkeringsområdet/Torshargs IP se skyltning på plats, medha legitimation. Vi öppnar nummerlappsutdelningen kl. 09.00 på lördag, vi kommer även att ha öppet mellan kl.17-19 på fredagen för de som vill hämta i förväg (samma plats). Alla personer utan nummerlapp kommer avvisas från startområdet, så se till att ha den väl synlig! 

Start: 

Ca 5–10 minuter före din/er starttid kommer vi att släppa in er i startområdet, så håll koll på er starttid (utan nummerlapp kommer man inte in på startområdet). 

Först efter att en startgrupp har startat loppet och lämnat startområdet får nästa startgrupp släppas in på startområdet, trängsel får inte uppstå vid insläpp så kom inte för tidigt till starten. 

Målgång:  

Målområdet är till för målgång och en kort stunds återhämtning och medaljutdelning. 

Funktionärer kommer uppmana löpare att lämna målområdet för att undvika trängsel efter målgång. Det är viktigt att man som tävlande så snart som möjligt lämnar tävlingsområdet! som vi informerat om tidigare finns ingen möjlighet till ombyte/dusch på grund av rådande situation. 

Nya starttider för de olika startgrupperna: 

10:30 Elit Herrar. 10:40 Elit Damer. 

11:30 Q1 Herrar    11:40 Q2 Herrar, Q Damer. 

12:30 Motion 1.   12:40 Motion 2. 

13:30 Motion 3.   13:40 Motion 4. 

14:30 Motion 5.   14:40 Motion 6. 

15:30 Motion 7.   15:40 Motion 8. 

OBS! Vi kommer att Livestreama loppet   https://torstrophy.se/livesandning/ 

INGEN publik, anhöriga, chaufförer, får vistas inne tävlingsområdet utan hänvisas till rekreationsområdena utanför tävlingsområdet.

Rulla till toppen