Nyheter

Tors Trophy 2023

Tors Trophy 2023! Helgen 4-6 augusti kommer den uppskattade tävlingen tillbaka till Krusgårdsparken i Torshälla.

4 augusti
TORS TROPHY Super Weekend/Short Course Även motion +3 km

5 augusti
TORS TROPHY Super Weekend/Standard Course Även 6/12km Motion

6 augusti
TORS TROPHY Super Weekend/400m Sprint

Vill du säkra din startplats redan idag? Klicka här.

Tävlings-PM Tors Trophy

Eskilstuna Friidrott/Max500 hälsar alla välkomna till TORS TROPHY 2022 i Krusgårdsparken, Torshälla/Eskilstuna.

Parkering (gratis parkering)
Det finns parkeringar vid Torshargs idrottsplats Germundsgatan 40, 644 30 Torshälla, som ligger 8–10 minuters gångväg från startområdet vid Krusgårdsparken, parkeringen vid Krusgårdsparken är endast till för funktionärer.

Nummerlappar/Startkit
Utdelning/avhämtning av nummerlapp sker i Krusgårdsparken se skyltning på plats, medtag legitimation. Vi öppnar nummerlappsutdelningen kl. 08.30 på lördag, vi kommer även att ha öppet mellan kl.18-19 på fredagen för de som vill hämta i förväg (samma plats). Obs! Hämta din nummerlapp i god tid innan din start, vi kan inte hålla starter p.g.a sen ankomst.

Avprickning
I samband med att man tar ut nummerlapp/startkit, så räknas det att man är avprickad.

Start
Cirka 5 minuter före din/er starttid kommer vi att släppa in er i startområdet, så håll koll på er starttid (utan nummerlapp/armband kommer man inte in på startområdet).

Först efter att en startgrupp har startat loppet och lämnat startområdet kommer nästa startgrupp släppas in på startområdet.

Målgång
Målområdet är till för målgång, medaljutdelning och en kort stunds återhämtning.

Funktionärer kommer uppmana löpare att lämna målområdet innan efterföljande startgrupp kommer, för att undvika trängsel efter målgång. 

Omklädning
Det finns ingen möjlighet till ombyte/dusch. 

Toaletter
Finns på området (bajamajor). 

Start/målområdet/banan
Start/målområdet/banan är endast för tävlande, funktionärer och media.

Deltagarens ansvar
Stanna hemma om man upplever sjukdomssymptom eller är sjuk.
Följa arrangörernas information och instruktioner och under sitt deltagande agera på ett sätt som underlättar för arrangören att genomföra en säker tävling.

All deltagande sker på egen risk 
Se till att era försäkringar täcker idrotts/motionslopp, gör dessa inte det så går det bra att teckna t.ex. Folksam Motionsloppsförsäkring är anpassad för dig som idrottar.


Tidsprogram Tors Trophy 2022

10:00, Herrar Qualifier 1
10:20, Herrar Qualifier 2
10:40, Herrar Qualifier 3
10:50, Herrar Qualifier 4
11:00, Damer Qualifier 1
11:20, Damer Qualifier 2
12:00, Elit Herrar
12:10, Elit Damer
12:30, Motion 1
12:50, Motion 2
13:10, Motion 3
13:30, Sports Club
13:40, FunSquad
13:50, Motion 4

Söndagens Team Relay startar klockan 10.00.

Nu är det drygt en vecka kvar!

Det börjar dra ihop sig till loppet. Nedan följer lite punkter som du/ni som tävlande behöver veta om. Om du ej hittar svar på något du undrar över, skicka ett mejl till info@torstrophy.se  

Parkering: 

Vi kommer att ha parkeringar vid Torshargs idrottsplats Germundsgatan 40, 644 30 Torshälla, som ligger 8–10 minuters gångväg från startområdet vid Krusgårdsparken, Funktionärer kommer dirigera er till utsedda parkeringsområden.  OBS! vi vill att ni anländer tidigast 75 minuter innan er start till parkeringen och efter genomfört lopp lämnar parkeringen, uppvärmning sker vid rekreationsområdet Torshargs IP.  Som vanligt gäller personligt ansvar för social distansering.

Nummerlappar/Startkitt: 

Utdelning/avhämtning av nummerlapp sker vid parkeringsområdet/Torshargs IP se skyltning på plats, medha legitimation. Vi öppnar nummerlappsutdelningen kl. 09.00 på lördag, vi kommer även att ha öppet mellan kl.17-19 på fredagen för de som vill hämta i förväg (samma plats). Alla personer utan nummerlapp kommer avvisas från startområdet, så se till att ha den väl synlig! 

Start: 

Ca 5–10 minuter före din/er starttid kommer vi att släppa in er i startområdet, så håll koll på er starttid (utan nummerlapp kommer man inte in på startområdet). 

Först efter att en startgrupp har startat loppet och lämnat startområdet får nästa startgrupp släppas in på startområdet, trängsel får inte uppstå vid insläpp så kom inte för tidigt till starten. 

Målgång:  

Målområdet är till för målgång och en kort stunds återhämtning och medaljutdelning. 

Funktionärer kommer uppmana löpare att lämna målområdet för att undvika trängsel efter målgång. Det är viktigt att man som tävlande så snart som möjligt lämnar tävlingsområdet! som vi informerat om tidigare finns ingen möjlighet till ombyte/dusch på grund av rådande situation. 

Nya starttider för de olika startgrupperna: 

10:30 Elit Herrar. 10:40 Elit Damer. 

11:30 Q1 Herrar    11:40 Q2 Herrar, Q Damer. 

12:30 Motion 1.   12:40 Motion 2. 

13:30 Motion 3.   13:40 Motion 4. 

14:30 Motion 5.   14:40 Motion 6. 

15:30 Motion 7.   15:40 Motion 8. 

OBS! Vi kommer att Livestreama loppet   https://torstrophy.se/livesandning/ 

INGEN publik, anhöriga, chaufförer, får vistas inne tävlingsområdet utan hänvisas till rekreationsområdena utanför tävlingsområdet.

Tors Trohy 2021 - www.torstrophy.se