Tävlings-PM Tors Trophy

Eskilstuna Friidrott/Max500 hälsar alla välkomna till TORS TROPHY 2022 i Krusgårdsparken, Torshälla/Eskilstuna.

Parkering (gratis parkering)
Det finns parkeringar vid Torshargs idrottsplats Germundsgatan 40, 644 30 Torshälla, som ligger 8–10 minuters gångväg från startområdet vid Krusgårdsparken, parkeringen vid Krusgårdsparken är endast till för funktionärer.

Nummerlappar/Startkit
Utdelning/avhämtning av nummerlapp sker i Krusgårdsparken se skyltning på plats, medtag legitimation. Vi öppnar nummerlappsutdelningen kl. 08.30 på lördag, vi kommer även att ha öppet mellan kl.18-19 på fredagen för de som vill hämta i förväg (samma plats). Obs! Hämta din nummerlapp i god tid innan din start, vi kan inte hålla starter p.g.a sen ankomst.

Avprickning
I samband med att man tar ut nummerlapp/startkit, så räknas det att man är avprickad.

Start
Cirka 5 minuter före din/er starttid kommer vi att släppa in er i startområdet, så håll koll på er starttid (utan nummerlapp/armband kommer man inte in på startområdet).

Först efter att en startgrupp har startat loppet och lämnat startområdet kommer nästa startgrupp släppas in på startområdet.

Målgång
Målområdet är till för målgång, medaljutdelning och en kort stunds återhämtning.

Funktionärer kommer uppmana löpare att lämna målområdet innan efterföljande startgrupp kommer, för att undvika trängsel efter målgång. 

Omklädning
Det finns ingen möjlighet till ombyte/dusch. 

Toaletter
Finns på området (bajamajor). 

Start/målområdet/banan
Start/målområdet/banan är endast för tävlande, funktionärer och media.

Deltagarens ansvar
Stanna hemma om man upplever sjukdomssymptom eller är sjuk.
Följa arrangörernas information och instruktioner och under sitt deltagande agera på ett sätt som underlättar för arrangören att genomföra en säker tävling.

All deltagande sker på egen risk 
Se till att era försäkringar täcker idrotts/motionslopp, gör dessa inte det så går det bra att teckna t.ex. Folksam Motionsloppsförsäkring är anpassad för dig som idrottar.


Rulla till toppen